20. tammikuuta 2024

Sunnuntaina 21.1.2024

Rukoushuoneen putkiremontti ei ole juurikaan edistynyt kuluneen viikon aikana. Kokousten alkamisaikaa Norotiellä on vielä tällä hetkellä mahdotonta sanoa tarkkaan. Todennäköisesti vasta helmikuun toisena viikonloppuna on tämän hetken paras arvio.

Kuunnellaan sunnuntaina aamukokouksena veli Branhamin saarna 54-0509 Hyökkäys Yhdysvaltoihin. Tänä päivänä me voimme nähdä, kuinka paholainen on hyökännyt ei ainoastaan Yhdysvaltoihin, vaan jokaiseen maailman maahan. Se on saanut ihmiset mukautumaan tämän maailman ja sen muodin ja muiden asioiden mukaan. Tässä 70 vuotta sitten saarnatussa saarnassa Jumalan profeetta veli Branham kertoo, miten se on tapahtumassa. Muistakaamme Raamatun sanoja Roomalaiskirjeen 12 luvun jakeissa 1-2: Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.
Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.


Siunattua tammikuun loppua!