5. maaliskuuta 2022

Kuudes Sinetti



Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niin kuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
ja taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunapuu varistaa raakileensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
ja taivas väistyi pois niin kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
ja sanoivat vuorille ja kallioille: ”Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
Sillä hänen vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?”
Ilmestyskirja 6:12-17

Jotakin repäisevää tapahtuu, kun tämä Sinetti murretaan. Tulee suuri maanjäristys, aurinko muuttuu mustaksi, kaikki näyttää hajoavan kappaleiksi. Veli Branham kertoo meille, että Kuudes Sinetti on Tuomion Sinetti, mutta mikä johtaa tämän Sinetin murtamiseen? Mitä sillä on tekemistä juutalaisten kanssa? Entä katolisen kirkon kanssa?

Raamattu sanoo, että viimeisinä päivinä kaikki, jotka eivät olleet ennaltamäärättyjä, Valittuja. Se sanoo: ”Valitut!” Nyt, kuka tahansa teistä, ottakaa tuo sana ja tarkastelkaa sitä marginaalitekstissänne, nähdäksenne, mitä se merkitsee. Siinä sanotaan valitut, ennalta määrätyt. Näettekö? Se eksyttää jokaisen niistä, joiden nimet eivät olleet Karitsan Elämän Kirjassa maailman perustamisesta lähtien.

Kun Karitsa teurastettiin, nuo nimet laitettiin Kirjaan. Hän seisoo pyhässä paikassa kirkkaudessa Välittäjänä, rukoillen jokaisen sielun puolesta, jonka nimi on tuossa Kirjassa. Eikä kukaan muu tiedä tuota nimeä, kuin Hän. Hän on Se, jolla on tuo Kirja kädessään. Ja Hän tietää, milloin viimeinen tulee sisälle, silloin Hänen välittäjäntyönsä päivät ovat ohitse. Hän tulee silloin vaatimaan omakseen sen, minkä puolesta Hän on välittäjänä toiminut. Hän – Hän tekee nyt Sukulunastajan työtä ja astuu esiin vastaanottaakseen omansa.

Oi! Sen pitäisi saada jokainen kristitty tutkimaan itseään ja pitämään käsiään Jumalan edessä ja sanomaan: ”Puhdista minut, oi Herra; katso minun elämääni ja – ja salli minun – salli minun nähdä, missä on huonot puoleni, suo minun saada se pois tieltä todella nopeasti.” Näettekö? Sillä jos vanhurskas vaivoin pelastuu, mihin joutuvat synnintekijät ja jumalattomat? On tarkistuksen tekemisen aika.
63-0323 Kuudes Sinetti

No niin, me huomaamme nyt, kun menemme Kuudenteen Sinettiin… No niin, auttakoon taivaallinen Isä meitä nyt keskittymään tähän Kuudenteen Sinettiin. No niin, 12. jae kuudennesta luvusta…
Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niin kuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
ja taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunapuu varistaa raakileensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
ja taivas väistyi pois niin kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin…

Huomaatteko te sen? Katsokaa näitä mahtavia miehiä. Näettekö? Mitä he ovat tehneet? He olivat tulleet osallisiksi porton haureuden vihan viinistä. Näettekö? Se on tarkalleen se sama joukko, joka joi hänen viiniään. Näettekö?

… ja sanoivat vuorille ja kallioille: ”Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!

Sillä hänen vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?”

Millainen johdanto nähdä ratsastajat nyt, ratsastajat, pedot ja puhuvat olennot ovat lakanneet. Sitten meidät on otettu ylös. Me näemme marttyyrit valtaistuimen alla. No niin, tästä… siitä ajasta… Nämä marttyyrit ovat todellisia ortodoksisia juutalaisia, jotka kuolivat kristillisessä uskossa, tai uskonnollisessa uskossa, koska he eivät voineet olla kristittyjä.

Muistakaa, Jumala sokaisi heidän silmänsä. Ja he tulevat olemaan sokeita pitkän aikaa, kunnes Pakanaseurakunta on otettu pois tieltä. Koska Jumala ei toimi noiden kahden kansan kanssa samaan aikaan, sillä se on täsmälleen Hänen Sanaansa vastaan.

Muistakaa, että Hän toimii Israelin kanssa aina kansakuntana. Se on Israelin kansa. Pakanoiden kanssa yksilöinä – kansa, joka on otettu pakanoista. Ja sen täytyi… Pakanoiden täytyy koostua kaikista maailman kansoista, niinpä nyt ja siinä silloin tulevat juutalaiset sisälle. Näettekö? Aivan niin kuin arabit ja irlantilaiset ja intialaiset ja niin edelleen. Kaikki maailman kansat muodostavat tämän Morsiamen kukkakimpun. Näettekö?

Mutta nyt, kun tulee kyse toimimisesta silloin Israelin kanssa, tässä viimeisessä osassa seitsemääkymmentä viikkoa, Hän toimii heidän kanssaan kansana. Pakanat ovat mennyttä. Tuo hetki saapuu pian (ja ehkä jo on tänä – juuri tänä iltana), että Jumala on täysin kääntyvä pois pakanoiden luota. Tarkalleen. Hän sanoi niin. “He tulevat tallaamaan Jerusalemin muureja, kunnes pakanain aika päättyy.” Ne ajat ovat ohitse. Kyllä. Ja sitten: “Joka on saastainen, pysyköön saastaisena. Joka on vanhurskas, pysyköön vanhurskaana.” Näettekö?
63-0323 Kuudes Sinetti

Katsokaa, mitä on tapahtunut, maa järisi; aurinko pimeni eikä kuu antanut valoaan; ja tähdet järkkyivät ja putosivat; ja se kaikki tapahtui (Näettekö?) juuri Kuudennen Sinetin avaamisen aikaan. Silloin se tapahtuu, aivan välittömästi sen jälkeen kun nuo marttyyrit on tuotu julki. Näettekö? Marttyyrit on saatettu päätökseen.

No niin, te näette, että me olemme aivan lähellä tuota hetkeä nyt. Se voisi tapahtua minä hetkenä hyvänsä (Näettekö?), koska seurakunta on melkein valmis lähtemään lentoonsa. Mutta muistakaa, kun nämä asiat tapahtuvat, Morsian ei tule olemaan täällä. Muistakaa vain, että Morsian on mennyt. Morsian ei mene minkään tämän lävitse. Tämä on ahdistuksen aika seurakunnan puhdistamiseksi. Seurakunnan osaksi on laitettu mennä sen lävitse, ei Morsiamen; Hän ottaa rakkaansa pois tieltä. Kyllä, Hän on lunastanut Morsiamen. Se on kuin… Se on Hänen oma valintansa, Hänen oma valintansa, kuten jokainen mies valitsee morsiamensa.
63-0323 Kuudes Sinetti

Sillä me tiedämme, että tämä Kuudes Sinetti on tuomion Sinetti. Se on tuomion Sinetti: sitä se tarkalleen on. No niin, me näemme, että meillä oli antikristuksen ratsastus, näimme Seurakunnan menevän, nyt se on lopussa, menee ylös. Sitten me näemme nuo juutalaiset marttyyrit siellä alttarin alla. Nyt, täällä on puhkeamassa tuomio ihmisten päälle, missä, tästä ahdistuksenajan tuomiosta tulevat esiin nuo sataneljäkymmentäneljätuhatta lunastettua juutalaista. Minä osoitan teille, että he ovat juutalaisia eivätkä pakanoita. Heillä ei ole mitään tekemistä Morsiamen kanssa, ei mitään. Morsian… Me olemme nähneet, että Morsian on mennyt.
63-0323 Kuudes Sinetti


Nyt, katsokaa tänne. Kun nämä profeetat profetoivat, he ovat, he… Jos joku kohtelee heitä väärin, tekee heille pahaa, tuli tulee heidän suustaan, Pyhän Hengen Tuli, Sana. Jumalan Sana. Sana on Tuli. Sana on Henki (Näettekö?), tulee heidän suustaan.

Katsokaa Moosesta. Katsokaamme, mitä tuli hänen suustaan. He… Israel tuli – se mitä he tekivät siellä, ja… minä tarkoitan Egyptiä. He kohtelivat huonosti näitä juutalaisia. Mooses… He eivät päästäneet heitä menemään; Faarao ei päästänyt. Jumala laittoi sanat Mooseksen suuhun. Katsokaahan, ne olivat Jumalan ajatukset, jotka tulivat Mooseksen sydämeen; hän menee nyt ilmaisemaan sen, silloin siitä tulee Sana. Hän ojentaa kätensä, sanoo: ”Tulkoon paarmoja.” Ja paarmoja tuli. Katsokaa tänne.

Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa:
Näettekö? Siinä se on. He voivat puhua, mitä he haluavat, ja siellä se tapahtuu. Aamen.
Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla.
Veljet, Jumala ratsastaa näyttämölle täällä.
Heillä on valta – valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä,…

Elia, hän tietää, kuinka tehdä sen; hän on tehnyt sen aikaisemmin. Aamen. Mooses tietää, kuinka tehdä sen. Hän on tehnyt sen aikaisemmin. Aamen. Tästä syystä heidät on pidetty siellä. Nyt… Aamen.

Minä voisin sanoa jotakin oikein hyvää juuri tässä, mutta minä luulen, että minä säilytän sen huomista iltaa varten. Näettekö? Hyvä on.

… ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

Mitä se on? Mikä muu kuin Sana voi saada nämä asiat tapahtumaan? He voivat tehdä luonnolle, mitä vain haluavat. Tässä se on. He ovat ne, jotka aiheuttavat tämän Kuudennen Sinetin. He paljastavat ja avaavat sen. Se on Jumalan voima järkyttämään luontoa. Katsokaa, Kuudes Sinetti on täysin luonnon järkyttäminen. Ymmärrättekö te sen nyt? Siinä on teidän Sinettinne. Kuka tekee sen? Se on profeetat ylöstempauksen jälkeen. Jumalan voimalla, Jumalan Sanalla, he vain tuomitsevat luonnon. He voivat lähettää maanjäristyksiä, muuttaa kuun vereksi, aurinko voi laskea heidän käskystään, tai mitä tahansa he käskevät. Aamen.

Siinä se on. Siinä se on. Näettekö? Näittekö te, kuinka Sinetit avautuivat siellä seurakuntajaksoissa, kuinka se näytti marttyyrit? Ja nyt täällä on nämä kaksi profeettaa seisomassa täällä Jumalan Sanan kanssa tehdäkseen luonnolle, mitä tahansa he haluavat, ja he ravistelevat maata. Ja siinä näytetään tarkalleen, ketkä tekevät sen. Ne ovat Mooses ja Elia, koska siinä on heidän palvelustehtävänsä uudelleen julkituotuina: molemmat miehet. Oi! Näettekö te sen nyt? Näettekö te, mitä Kuudes Sinetti on? Se on nuo profeetat.

Nyt, pankaa merkille. Älkää antako tämän tukehduttaa itseänne, mutta katsokaa, mikä avasi tämän Sinetin: profeetat. Näettekö? Aamen. Siinä se on. Oi, me elämme kotkan päivässä, veljet, suunnaten kulkumme pilviin. He avasivat tuon Kuudennen Sinetin. Heillä on valta tehdä se. Aamen. Siinä on teidän Kuudes Sinettinne avautumassa. Näettekö?
63-0323 Kuudes Sinetti