26. helmikuuta 2022

Viides Sinetti



Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.

Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niin kuin hekin.
Ilmestyskirja 6:9-11

Salaisuus jatkuu Viidennessä Sinetissä. Pedon ja hevosella ratsastajan sijasta siellä ovat sielut alttarin alla, jotka huutavat kostoa, sen sijaan että he huutaisivat armoa niille, jotka tappoivat heidät. Nämä ihmiset tapettiin Jumalan Sanan ja oman todistuksensa tähden, mutta koska he tahtovat kostoa, se ei näytä Kristuksen hengeltä. Ja nyt he lepäävät, kunnes heidän ”kanssapalvelijansa” tulevat tapetuiksi. Keitä ovat heidän kanssapalvelijansa? Te saatatte hämmästyä siitä.

No niin, pankaa merkille. Minä rakastan tätä. Noiden neljän hevosen ratsastajan aikana, ratsastaja, yksikössä, noilla neljällä hevosella, siellä oli elävä olento, joka ilmoitti voiman. Joka kerta, kun ratsastaja istui toisen hevosen päälle ja tuli esiin ratsastaakseen, toisenlainen olento tuli esiin ja ilmoitti sen. Se on suuri salaisuus. Näettekö? Se on salaisuus… Miksi. Ilmoittaen salaisuuden.

Miksi täällä Viidennessä Sinetissä ei ole ketään ilmoittamassa sitä? Tässä se on. Sen ilmestyksen mukaan, jonka Herra Jeesus antoi minulle tänään (Näettekö?), tai tänä aamuna, aikaisin; se on salaisuus, että seurakunnan ajanjaksot ovat jo tulleet päätökseen tänä aikana. Antikristuksen salaisuus on paljastettu tänä aikana. Antikristus ratsasti viimeisen ratsastuksensa, ja me löysimme hänet hallavan hevosen selästä, joka on sekoitus hänen monista väreistään, kun hän ratsastaa koko matkan kadotukseen.
63-0322 Viides Sinetti

No niin, Raamatun termit. Nämä eläimet ovat voimia. Huomatkaa. Minä haluan… Minä haluan teidän panevan merkille, että paholaisella oli neljä vaihtuvan väristä eläintä eteenpäin liikkumiseen. Hänellä oli neljä eläintään; se oli kaikki kolme niistä yhdistettynä yhden väriksi ja siitä tuli tuo hallava hevonen – valkoinen hevonen, punainen hevonen, musta hevonen. Ja me olemme nähneet, että jokainen niistä oli vaihe hänen palvelustehtävässään – vaihe alkuseurakuntaa, josta oli muodostunut kirkkokunta Nikeassa – alkuperäinen Helluntain seurakunta, jonka päälle Pyhä Henki oli vuodatettu, liikkuessaan eteenpäin, otti antikristuksen hengen, muodosti organisaation, synnytti joitakin organisaation tyttäriä, muuttaen voimansa kolme kertaa, ja yhdisti ne yhdeksi ja teki hallavan hevosen, ja sitten sille annettiin nimi Kuolema, jolla hän ratsasti ikuisuuteen. Juuri niin selvää kuin voi olla.
63-0322 Viides Sinetti

No niin, pankaa merkille. Nyt 9. jakeessa, sielut alttarin alla. No niin, tästä minä tulen saamaan joitakin todella eroavaisia mielipiteitä. Mutta tarkatkaa vain muutama minuutti, vain… Näettekö? Minä ajattelin myös sitä, mutta se ei tullut sillä tavalla. Me olemme… Minä olen aina ajatellut, että nämä sielut alttarin alla, olivat alkuseurakunnan marttyyrit, ja minä olen varma, että tohtori Uriah Smith ja jokainen heistä sanoo, että se on niin. Näettekö? Mutta… Minä ajattelin niin itsekin. Mutta kun Pyhä Henki näytti näyn siitä, se ei ollut; se ei ole nuo sielut. Nyt te, nyt te sanotte: ”No, minä – minä en tiedä siitä.” No, nyt, hetki vain. Me saamme sen selville. Niinpä… Nämä eivät ole Morsiusseurakunnan sieluja, ei ollenkaan. Me ajattelimme, että se oli Morsiusseurakunta odottamassa siellä, sielut alttarin alla (Te ymmärrätte?), huutaen: ”Kuinka kauan, Herra? Kuinka kauan?” Sallikaa minun lukea se uudestaan nyt, niin me saamme sen oikein.

Ja kun hän… avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.

Katsokaa, Jumalan Sanan ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli… No niin, älkää –liikkuko siitä. Hetkinen vain. Näettekö?

Ja he huusivat… Kuinka kauan, Herra? Kuinka kauan… (Näettkö? te)… pyhä ja totinen jätät tuomitsematta ja kostamatta meidän veremme niille, jotka asuvat maan päällä?

Ja heille jokaiselle annettiin valkoinen viitta; ja heille sanottiin, että heidän pitäisi levätä vielä pieni hetki, kunnes heidän kanssapalvelijansa myös ja – ja… veljiensä luku, joiden piti tulla tapetuksi niin kuin heidänkin, täyttyisi.

No niin, sillä he tänä aikana, jos panette merkille, tämä Viides Sinetti avataan (Näettekö?), Seurakunta on mennyt. Se vain ei voi olla nuo sielut siellä alla – alkuseurakunta. Nyt, nyt, olkaa hyvät, jos te koskaan olette olleet tarkkaavaisia tämän suhteen, koska tämä on suuri kiista, niin minä haluan teidän nyt kuuntelevan todella tarkkaan. Ja teillä on paperinne ja muuta kirjoittaaksenne. Nyt, minä haluan teidän huomaavan.

No niin, nämä eivät voi olla nuo sielut, koska vanhurskaasti marttyyreina kuolleiden ja vanhurskaiden ihmisten sielut, Seurakunta, Morsian, on otettu ylös; niinpä he eivät olisi alttarin alla. He olisivat kirkkaudessa Morsiamen kanssa. Nyt, tarkatkaa. Sillä he ovat menneet ylöstempauksessa Ilmestyskirjan 4. luvussa; heidät otettiin ylös.

No niin, keitä nämä sielut sitten ovat? Näettekö? Se on seuraava asia. Mitä he sitten ovat, jos he eivät ole alkuseurakunta? Tämä on Israel, joka tulee pelastumaan kansakuntana, kaikki ne, jotka ovat ennaltamäärättyjä. Se on Israel. Se on Israel itse.

Te sanotte: Oh, odotahan hetki.” Te sanotte: ”He eivät voi…”

Oi, kyllä, he tulevat pelastumaan. Tässä, selvittäkäämme se, hetkinen vain. Minulla on neljä tai viisi raamatunkohtaa. Minä otan yhden. Ottakaamme Roomalaiskirje, hetkeksi, ja otetaan selvää, ovatko he. Ottakaamme Roomalaiskirje ja menkäämme 11. lukuun Roomalaiskirjettä, ja me saamme selville kohta… Lukekaamme vain se ja silloin me saamme sen itse: Roomalaiskirje 11 luku, 25. ja 26 jae. Nyt, kuunnelkaa Paavalia täällä. Ja Paavali sanoi, jos joku, vaikka enkeli saarnaisi toista evankeliumia, mikä hän olisi? Kirottu. Tarkatkaa. Sillä minä en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta - ettette olisi oman viisautenne varassa - (Siinä se on.), että Israelia on osaksi kohdannut paatumus - hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut. Viimeinen jäsen Pakanamorsiamesta tuotaisiin Morsiameen, sokaistuminen kohtasi Israelia sitä tarkoitusta varten.

Ja niin kaikki Israel on pelastuva, niin kuin kirjoitettu on: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.

Totta? No niin, ne jotka ovat alttarin alla on Israel. Tarkatkaa. Israel sokaistiin juuri sitä tarkoitusta varten, että me pelastuisimme. Uskotteko te sen? No niin, kuka sokaisi heidät? Jumala. Jumala sokaisi omat lapsensa.
63-0322 Viides Sinetti

Nyt, pankaa tämä merkille. No niin, nämä sielut alttarin alla olivat, nämä sielut, ymmärtäen nyt, että he ovat alttarin alla, heidäthän tappoivat sellaiset syntiset miehet kuten Eichmann. Näettekö? He pitävät kiinni edelleen, miljoonat heistä (Näettekö?), mutta he pysyvät juutalaisina.

Nyt, muistakaa. Mitä se oli? Heidät tapettiin Jumalan Sanan tähden, ei Kristuksen todistuksen tähden. Ymmärsittekö te sen? Mutta muistakaa, seurakunta tulee sisälle. Myös seurakunnan marttyyrit olivat Jumalan Sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen tähden. Kuinka moni tietää sen täällä myös? Hyvä on nyt.

Mutta näillä ei ollut Jeesuksen Kristuksen todistusta!... Jumalan Sanan ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli,” juutalaisina. Ja Hitler vihasi heitä, samoin Eichmann, niin myös Stalin, ja koko muu maailma (Näettekö?), mutta he pysyivät uskollisina sille, mitä he uskoivat. Ja he tappoivat heitä, koska he olivat juutalaisia.

Tiesittekö te, että Martti Lutherillakin oli jossakin määrin tuo sama ajatus? Se on totta. Hän sanoi: ”Kaikki juutalaiset pitäisi tuhota. He ovat antikristus.” Näettekö? Mutta hän oli toisessa aikakaudessa, eikä nähnyt sitä – ei nähnyt Sanaa. No niin, Totuuden Sana tulee esiin.
63-0322 Viides Sinetti

Kyllä, he pitivät kiinni Jumalan Sanasta. He olivat juutalaisia. Heillä oli lakinsa, he pysyivät siinä. Muistatteko te nyt eilisillan? He pysyivät sen kanssa. Ja he olivat juutalaisia, ja heillä oli laki, ja laki oli Jumalan Sana. He pysyivät tarkasti siinä. Se on totta. Ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli, heidät tapettiin marttyyreina, ja täällä olivat sielut alttarin alla, sen jälkeen kun Seurakunta oli mennyt.
63-0322 Viides Sinetti

He tajusivat, että he olivat tappaneet Messiaansa. Näettekö? Eivätkä he tienneet sitä, mutta silloin he tajusivat sen. Heitä – heitäkin tapettiin, jotta he maksaisivat siitä, väärin tekemisestään. Ja nyt, katsokaa, millaisen asian he joutuivat tekemään. Katsokaahan, he olivat syyllisiä murhaan, niinpä heitä murhattiin. Näettekö? He huusivat: “Tulkoon Hänen verensä meidän päällemme.” Näettekö? Se on totta. Ja he olivat sokaistuja. Nyt, jos he eivät olisi olleet sokaistuja, Jumala sanoi: ”Antakaa heidän olla. He eivät ole arvollisia.” Mutta koska Jumala oli sokaissut heidät, ulottui Hänen armonsa heihin. Aamen. Siinä vasta ihmeellinen armo, ja heille kaikille annettiin viitta, koska koko Israel tulee pelastumaan: jokainen, jonka nimi on kirjoitettuna. Se on totta.
63-0322 Viides Sinetti

No niin, jae 10. Huomatkaa, että he pyysivät kostoa. Näettekö? No niin, jos se olisi ollut Morsian, olisi ollut niin kuin Stefanuksen kohdalla: ”Isä, anna heille anteeksi,” tiedättehän. Näettekö? Mutta nämä ovat juutalaisia, jotka ovat juuri tulleet sinne. Näettekö? He pyysivät kostoa.

Huomatkaa jälleen… Näettekö? Jälleen Hän sanoi… Huomatkaa, se ei ole… Hän sanoi: ”Se on teidän veljenne,” juutalaiset, sata… No niin, he halusivat kostoa.

He sanoivat: ”Oh, me tulemme… Me – me haluamme sinun kostavan meidät siellä alhaalla.”

Hän sanoi: ”Vähän aikaa vielä, aivan vähän aikaa, sillä…” (Huomatkaa, sallikaa minun lukea se täältä. Se on 10. jae.) Hyvä on.

Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: ”Kuinka kauaksi sinä, Oi Herra, pyhä ja totinen, sinä siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?”

Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että pysyisivät levollisina vielä… vähän aikaa,… (Näettekö? Tarkatkaa)… vähän aikaa, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa… Näettekö? No niin, mitä se on? Profeetat ovat nyt saarnaamassa Isrealille. Näettekö?)… kunnes oli täyttyvä heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi… (Katsokaahan, ne, jotka oli ennalta määrätty, siinä te näette, että heidät tapettaisiin)… niin kuin hekin.

Katsokaahan, toisin sanoen, se on ennalta määrätty heidän osakseen. Kirjoitukset sanovat, että heidän täytyy tehdä se. Ja levätkää vain rauhassa hetkinen. Nyt, te olette saaneet viittanne; te menette kotiin. Istukaa vain täällä vielä vähän aikaa. Katsokaahan, odottakaa vain hetki. Nyt, huomioikaa. Nyt, huomioikaa. Teidän veljienne – teidän veljienne täytyy vielä tulla tapetuksi, mikä tarkoittaa noita sataaneljääkymmentäneljää tuhatta, jotka vielä tullaan kutsumaan ahdistuksen ajassa, sataneljäkymmentäneljä tuhatta kutsutaan…
63-0322 Viides Sinetti