19. helmikuuta 2022

Neljäs Sinetti



Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"

Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Ilmestyskirja 6:7-8

Hallava (tuhkanharmaa), sekoitus kolmea edellistä hevosta, ja tämä ratsastaja on voimallinen. Veli Branham kertoo meille, mitä hänen nimensä tarkoittaa ja että Tuonela seurasi perässä. Hän kertoo meille, kuinka saatana lopulta tulee alas syyttämästä, mutta ei ennen kuin Morsian on otettu pois.

No niin, eilen illalla meillä oli Kolmannen Sinetin avaaminen. Ensiksi oli valkoinen hevonen ja seuraavaksi oli punainen hevonen ja sitten musta hevonen. Ja me saimme selville, että nuo ratsastajat olivat yksi ja sama ratsastaja koko ajan, ja että se oli alusta lähtien antikristus. Hänellä ei ollut kruunua, mutta hän sai sen myöhemmin. Ja sitten me saimme selville, että sitten hänelle annettiin miekka, ottaakseen rauhan pois maan päältä, ja me saimme selville, että hän teki sen.

Sitten hän tuli rahan kirkolle antamista koskevien opinkappaleiden kanssa punniten denaarin tästä ja kaksi tuosta, mutta häntä kiellettiin koskemasta öljyyn ja viiniin, joita oli vähän jäljellä.

Ja sitten, me annoimme – päätimme eilen illalla kuvaukseen siitä, mitä öljy ja viini oli, ja mikä oli se vaikutus, joka niillä oli. Ja me… Se on ehkä saattanut kuulostaa vähän karkealta, mutta se on aivan tarkalleen Totuus. Näettekö?
63-0321 Neljäs Sinetti

No niin, me huomasimme, että tämä – tämä suuri asia on tapahtunut. Ja nyt, me uskomme, että on tuleva todellinen Elian henki. Sen on ennustettu tulevan. Näettekö? Ja meidän täytyy muistaa, että se tulee olemaan täällä omana aikanaan ja hetkenään. Me saatamme olla laittamassa perustusta sille nyt. Eikä se tule olemaan mikään organisaatio.
63-0321 Neljäs Sinetti

No niin, sitten me saimme selville hänen salaisuutensa täällä hänen kirkossaan ja valtiossaan. Neljännessä palvelustehtävänsä vaiheessa häntä kutsutaan pedoksi. Nyt, me saimme selville, että häntä täällä kutsutaan pedoksi. Ensiksi häntä kutsuttiin antikristukseksi (Näettekö?), sitten häntä kutsuttiin vääräksi profeetaksi, ja häntä kutsuttiin pedoksi. No niin, me näemme täällä, että häntä kutsutaan pedoksi.

No niin, minä haluan teidän panevan merkille, että tämän neljännen hevosen jälkeen, jos te panette merkille, kaikki… Ensimmäinen oli valkoinen, ja sitten seuraava oli punainen, ja seuraava oli musta, ja neljäs… Kaikki nämä kolme muuta oli edustettuna siinä, koska hallava (tuhkanharmaa) on punainen ja – ja valkoinen ja niin edespäin sekoitettuna yhteen. Näettekö? Hän… Se on – se on kaikki sekoitettuna tässä yhdessä hevosessa. Näettekö? Ja siinä hänestä tuli neljäs, tai itse asiassa kolme yhdessä, ja se kaikki oli sekoitettu yhteen tuossa yhdessä asiassa.
63-0321 Neljäs Sinetti

Huomatkaapa, antikristus oli hallavan hevosen selässä, sekoitettu väri. Hevonen on eläin, joka kuvaa voimaa. Hänen voimansa on kaikki sekoitettuna yhteen. Miksi? Se on politiikka; se on – se on kansalliset voimat; se on uskonnolliset voimat; se on riivaajavoimat; se on kaikenlaiset voimat sekoitettuna yhteen, sekoitettu hallava hevonen oli. Hänellä on kaikenlaiset voimat.

Mutta kun Jeesus tulee, se on yksi yhtenäisen värinen hevonen – Sana. Aamen. Tässä oli punaisen, valkoisen ja mustan sekoitetut värit. Kolme väriä yhdessä – edustettuna yhdessä, ja kolme voimaa edustettuna yhdessä: valkoinen hevonen, musta hevonen, punainen hevonen, ja kolme kruunua yhdessä.
63-0321 Neljäs Sinetti


Tarkatkaa Kristusta. Ensimmäinen tulemus, Hän tuli kuolevaiseksi vuotaakseen verta ja kuollakseen. Onko se totta? Se on Hänen ensimmäinen tulemuksensa. Toinen tulemus on ylöstempaus. Me kohtaamme Hänet taivaalla, kuolemattomina. Hänen kolmas tulemuksensa, Hän on lihaksi tullut Jumala (Aamen. Kyllä.) , Jumala Immanuel hallitsemaan maan päällä. Se on totta. Vain kolme…

Ratsastajan neljäs vaihe… Tarkatkaa. Tämän ratsastajan neljättä vaihetta kutsutaan kuolemaksi. Kuolema tarkoittaa iankaikkista eroa Jumalasta. Sitä kuolema tarkoittaa: olla iankaikkisesti erotettu Jumalasta.
63-0321 Neljäs Sinetti

No niin, tuonela aina seuraa kuolemaa luonnollisessa. Kun luonnollinen ihminen kuolee, tuonela seuraa häntä; se on hauta, haades (Näettekö?); niin on luonnollisesti. Mutta hengellisesti se on tulinen järvi. Näettekö? Hyvä on. Katsokaahan, se on iankaikkinen ero, missä heitä poltetaan ja vanhurskaat… Ja Malakia 4 sanoi: “Ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa eikä mitään muutakaan.” Se on tapa, joka maailmalla on itsensä puhdistamiseksi tuhatvuotista valtakuntaa varten. Näettekö?
63-0321 Neljäs Sinetti

Katsokaa, mihin tämä kaikki on tulossa. Mitä se on? Se alkoi taivaassa; se on tulossa lopunajan taisteluun.

Ensimmäinen asia taivaassa oli taistelu. Lucifer potkaistiin ulos ja tuli maan päälle; sitten hän turmeli Eedenin. Sitten hän on ollut turmelemassa aina siitä lähtien.

Ja nyt, taistelusta taivaassa, se on tulossa taisteluksi maan päällä, ja se tulee loppumaan maan päällä taistelussa, jota kutsutaan Harmageddoniksi. No niin, jokainen tietää sen. Tuo taistelu alkoi taivaassa. Pyhä… Ja niin, he potkaisivat heidät ulos. Miikael ja Hänen enkelinsä kukistivat heidät – ajoivat vain ulos. Ja kun se tehtiin, he putosivat suoraan Eedeniin, ja siellä alkoi taistelu täällä alhaalla.
63-0321 Neljäs Sinetti


Antikristus, valkoinen hevonen, tappaa hengellä, ollen antikristus, hengellinen tappaminen.

Numero kaksi: Punainen hevonen: tappaa miekalla, poliittinen voima, kun kirkko ja valtio ovat liittyneet yhteen.

Musta hevonen: tappaa sielut, kun hän tuo esiin oppiansa, ja hän (portto) tekee sen haureudellaan, ja hän punnitsi ruoan… Myi heidän… Mitä he antoivat vastineeksi ruoastaan ja denaarit ja niin edelleen.

Neljänneksi, hallava hevonen: iankaikkinen ero Jumalasta (jälleen neljä… Näettekö?). Oi! Ylistys Jumalalle.
63-0321 Neljäs Sinetti

Nyt, tutkikaa sydäntänne, veljeni, sisareni, ystäväni. Olen ollut teidän kanssanne kauan. Tämä on noin kolmekymmentäkolme vuotta. Olenko minä milloinkaan
sanonut teille Herran nimessä jotakin, mikä ei olisi tapahtunut? Etsikää Kristusta nyt, kun teillä on mahdollisuus. Hyvin pian voi tulla, kun te ette enää voi tehdä sitä. Näettekö? Hän voi milloin tahansa jättää välittäjän istuimensa; silloin te voitte huutaa koko sydämestänne, te voitte hyppiä, te voitte puhua kielillä, te voitte juosta edestakaisin lattialla, te voitte tehdä mitä haluatte ja liittyä maailman jokaiseen seurakuntaan; siellä ei ole mitään, ei ole enää Valkaisuainetta teidän synneillenne. Silloin, mitä te teette – missä te silloin olette?

Kun minä uskon, koko sydämestäni, että armoistuin on yhä avoinna. Minä uskon, että Hän on yhä Jumalan valtaistuimella, mutta pian Hän tulee nousemaan nyt ja tulemaan esiin vaatiakseen omakseen sen, mitä Hän on lunastanut. Hän tekee Sukulunastajan työtään, kun Ruut odottaa. Mutta pian, tiedättehän, sen jälkeen kun Booas oli suorittanut sukulunastajan työnsä, silloin hän tuli ja vaati omaisuuttaan, ja tämä on tarkalleen se, mitä Raamattu sanoo Hänen tekevän. Hän tuli esiin ja otti Kirjan; välitystyö oli ohitse. Hän on poissa valtaistuimelta. Enää ei ole verta armoistuimella, ja silloin, mitä se on? Tuomioistuin.

Älköön sanottako jonakin näistä päivistä: “Minä ajattelin, että ylöstempauksen piti tulla,” ja te kuulette Äänen vastaavan: ”Se on jo tapahtunut.” Jumala auttakoon teitä. No niin, kumartakaamme päämme.

Veli Neville, tule lopettamaan kokous tai mitä tahansa sinun pitää tehdä. Jumala siunatkoon teitä huomisiltaan asti.
63-0321 Neljäs Sinetti

www.branham.org